• Despatx Peña i Nofuentes Advocats
 • David Peña i Nofuentes
 • Agent R.F.E.F
 • DESPATX PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS

  Els primers 18 mesos com a lletrat col·legiat exercent, el titular del despatx Sr. DAVID PEÑA I NOFUENTES va estar adscrit al despatx d'un advocat prestigiós i doctor en Dret Penal per la UNED, el titular prestigiós despatx a la ciutat de Reus.

  Al gener de 2000, DAVID PEÑA I NOFUENTES amb tan sol 24 anys d'edat, s'independitza i funda DESPATX PEÑA-ADVOCATS, situant a l'antic despatx d'un dels millors advocats de Reus en Dret Mercantil (SR. MANUEL TORRENTS PEDROLA), qui a finals de 2000 es va jubilar definitivament.

  A poc a poc DESPATX PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS s'obre buit dins el mercat de despatxos professionals del municipi de Reus i Tarragona (ciutat i província). Aviat DAVID PEÑA I NOFUENTES és contractat per portar la defensa de temes polèmics contra l'Ajuntament de Reus i POLICIA LOCAL així com POLICIA NACIONAL.

  El lletrat titular va ser especialitzant-se en portar temes cada vegada més difícils i complexos: PERÒ AIXÒ NO VOL DIR QUE NO PUGUIN RESOLDRE'S, tot el contrari, no hi tema ni difícil ni impossible: estudiant-I treballant-TROBEM SEMPRE LA SOLUCIÓ.

  A poc a poc es van anar incorporant joves advocats sortits de l'ESCOLA DE PRÀCTICA JURÍDICA (de la qual el Sr. DAVID PEÑA I NOFUENTES és tutor de pràctiques) o UNIVERSITAT DE DRET DE TARRAGONA (de la qual és també tutor de pràctiques).

  DAVID PEÑA I NOFUENTES és un professional a qui li agrada ajudar als seus clients i també a joves i futurs advocats, encara que és també molt sincer, i quan veu que algú no té aptituds per a aquest complex treball, l'avisa.

  En l'actualitat DESPATX PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS realitza una defensa i assessorament en la totalitat de les branques del Dret, dirigit el DESPATX PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS pel propi Sr. DAVID PEÑA I NOFUENTES.

  Des de sempre PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS treballa amb un equip humà d´advocats especialistes i assessors per ajudar en la defensa dels drets dels ciutadans, i també en l´assessorament dels drets dels ciutadans

 • DAVID PEÑA I NOFUENTES

  El Sr. David Peña I Nofuentes. Llicenciat en Dret per la Universitat Rovira I Virgili de Tarragona (1993-1998). Doctorant en Dret Penal per la Universidat Rovira I Virgili de Tarragona (1999-2001). En 2001 va defensar la tesina "Autoria i participació en els delictes societaris" obtenint "Cum Laude" del tribunal. a A partir de llavors s'ha especialitzat en els delictes societaris i delinqüència de coll blanc, i ha escrit diversos articles sobre la matèria. En l'actualitat prepara la tesi doctoral en Delictes societaris en la mateixa URV (pendent de trasllat a una altra Universitat). Col·legiat 708 de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Reus el 15 de juliol de 1998.

  Des del mes de juliol de 1998 i fins el 5 de Gener del 2000, el Sr David Peña I Nofuentes va estar adscrit al despatx del Doctor en Dret D.Javier Ignacio Prieto Rodríguez, qui va inculcar una gran disciplina de treball i uns valors humans i professionals per sobre de la mitjana. La tarda / nit del 5 de Gener de 2000, es va fundar DESPATX PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS, si bé durant el 2000 l'advocat especialista en Dret Mercantil (Dret de l'empresa) Sr. MANUEL TORRENTS I PEDROLA va compartir despatx durant aquest curs judicial previ a seva jubilació.

  Aquest advocat va transmetre la saviesa pròpia d'un advocat expert en Dret Mercantil, així com una gran capacitat d'anàlisi en relació amb el món empresarial. D'aquí va néixer la passió del Sr. David Peña I Nofuentes pel món del Dret Penal de l'empresa i els delictes societaris. A partir de juny de 2007 el bufet es va transformar en: PEÑA I NOFUENTES ADVOCATS SLP Les branques del Dret preferents de treball del Sr. David Peña I Nofuentes: Dret Penal (defensa i acusació en tot tipus de procediment: faltes, abreujat, ràpid, jurat o Jutjat de Menors, Dret Penitenciari, Dret Matrimonial i Familiar.

  El Sr. PEÑA I NOFUENTES és lletrat especialista en la defensa dels drets dels ciutadans, principalment en Dret Penal, Dret Penitenciari, així com Dret de Família. Altres advocats col·laboradors al nostre bufet atresoren grans capacitats professionals per a la defensa en tot tipus de procediment, salvaguardant els drets dels ciutadans que es troben immersos en qualsevol tipus de litigi.

 • DRET DE L'ESPORT (AGENT DE JUGADORS RFEF)

  El Sr. DAVID PEÑA I NOFUENTES és des del mes març de 2004, Agent de jugadors de futbol oficial FIFA per la RFEF, havent estat declarat apte per la RFEF en primera convocatòria a examen realitzat en LAS ROZAS (MADRID).

  Assessorar joves jugadors de futbol i promocionar-a categories superiors en què juguin és el principal objectiu, sense perdre de vista que l'assessorament ha de ser fidel, transparent i veraç, i intentant salvaguardar els interessos dels futbolistes.

  El Sr. PEÑA I NOFUENTES és advocat d'esportistes de primer nivell, i ha defensat procediments en matèria de Dret esportiu en defensa dels interessos dels mateixos.

  Durant els anys 2004 fins a 2009. va ser advocat d'una firma dedicada a la representació i assessorament de futbolistes professionals de lligues professionals.

 • Numerous appealing ways to present information

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem.

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem.